Μενού
mavis paterson
H Μέιβις Πάτερσον | instagram/maviscycle
  • Α-
  • Α+

H ιστορία της Μέιβις Πάτερσον αποδεικνύει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να βρει ένα νέο νόημα στη ζωή του παρά τα τραγικά γεγονότα που μπορεί να έχουν σημαδέψει τη ζωή του.

Η 85χρονη «γιαγιά Μέιβ», όπως την αποκαλούν, πραγματοποίησε 1.000 μίλια (1609.34 χιλιόμετρα) με ποδήλατο γύρω από τη Σκωτία. Καθόλη τη διάρκεια που ποδηλατούσε, συγκέντρωνε χρήματα για μία φιλανθρωπική οργάνωση που ασχολείται με τον καρκίνο, κάνοντας την ποδηλασία κομμάτι της ζωής της.

Η Πάτερσον έχασε τα τρία της παιδιά μέσα σε τέσσερα χρόνια (2012-2016) και βρήκε έναν λόγο για να ζει μόνο όταν ανέβηκε ξανά στο ποδήλατο και ξεκίνησε να κάνει πετάλι.

«Αν δεν είχα το ποδήλατό μου, και αυτό είναι τρομερό να το λέω, δεν νομίζω ότι θα ήθελα να ζήσω. Το να χάνεις ολόκληρη την οικογένειά σου είναι απλά απίστευτο. Η κόρη μου είπε κάποτε, επειδή είχε πεθάνει ένας φίλος της: "Ω, μαμά, φαντάσου να χάνεις ένα παιδί". Της απάντησα: "Το ξέρω. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ". Όλα τα δικά μου παιδιά έχουν φύγει», δηλώνει η «γιαγιά Μέιβ».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Δείτε επίσης: 

Ποιος είναι ο «αστυνομικός του TikTok» με το φανατικό κοινό και τα χιλιάδες like

Ψαράς έπιασε τσιπούρα στον Θερμαϊκό και θα τη φάει - «Είναι λουκούμι»

Τα πούλησαν όλα και έφτιαξαν ένα «κήτος» πολυτελείας - Μένουν στο νερό και είναι ευτυχισμένοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA