Απρόοπτο για τον Μάριο Ηλιόπουλο στην 44η Ανάβαση Πορταριάς, 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ εγκατέλειψε στις χρονομετρημένες δοκιμές, λόγω μηχανικής βλάβης στο Ford Fiesta.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους διοργανωτές «μια μηχανική βλάβη στο Ford Fiesta του "Mario" στη Κ1 έχει ως αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία των πρώτων χρονομετρημένων δοκιμαστικών της "44ης Ανάβαση Πορταριάς HillClimb Portaria" προκειμένου να καθαριστούν τα υγρά του αυτοκινήτου από τη διαδρομή».
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.