Μενού
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου | EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Παγκόσμιος –πλέον– πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, σε κλειστό στάδιο, Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, προαναγγέλλοντας πως θα αφήσει το άθλημα, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η αλλαγή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην αφαίρεση της βαλβίδας, ως την αλλαγή που σχεδιάζεται, κάνοντας λόγο πως σε περίπτωση που εφαρμοστεί «θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

«Γίνεται το αγώνισμα πολύ εύκολο και θα μπορούν να το κάνουν όλοι. Εγώ τώρα έχω κάνει πολλά χρόνια προπόνησης για να δουλέψω την τεχνική και την ακρίβειά μου» είπε, παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν» συνέχισε.

Ερωτώμενος για την επίδοσή του στο τριπλούν, ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκαθάρισε πως το δοκιμάζει στην προπόνηση με τον Γιώργο Πομάσκι, και μέχρι στιγμής τα πάει πάρα πολύ καλά.

«Ήταν πολύ κακός ο αγώνας, για μένα ήταν αρκετά μέτρια επίδοση και δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί ήταν το πρωί ο τελικός, σαν να κάνω αγγαρεία κάπως, δεν τον ευχαριστήθηκα» διευκρίνισε για τον σημερινό τελικό.

«Η πίστα ήταν πολύ καλή, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ήταν πρωί και δεν είχα τόσο όρεξη. Δεν ξέρω γιατί, δεν είχα όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε σήμερα. Δεν πειράζει» συνέχισε.

«Δεν με πείραζε ακόμη και να χάσω αν και πιστεύω πως εάν πήδαγε περισσότερο ο Ματία, θα πήδαγα και εγώ περισσότερο. Ήταν περίεργος αγώνας» κατέληξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA