Μενού
miltos-tentoglou
Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου με «χρυσό» άλμα στα 8,52μ. στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, κάνοντας περήφανους τους Έλληνες για ακόμα μία φορά και μάλιστα, σε μια χρονική στιγμή με ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των μεγάλων πυρκαγιών των τελευταίων ημερών. 

Βέβαια, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν θα μπορούσε να μη μας χαρίσει μία ακόμα απολαυστική στιγμή και εκτός στίβου, όπως συνηθίζει άλλωστε. 

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην ΕΡΤ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι συζητούσε νωρίτερα με Ιάπωνα δημοσιογράφο

 

Τότε ο Μίλτος Τεντόγλου, με το δικό του μοναδικό στυλ, έδωσε μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμεναμε παρότι ξέραμε ότι θα ήταν απρόβλεπτη: «Του μιλούσα ιαπωνικά, του έλεγα ό,τι να 'ναι», είπε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής και χαμογέλασε, ενώ το σίγουρο είναι ότι η επική του ατάκα δεν θα ξεχαστεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA