Ο Μίλτος Τεντόγλου των μεγάλων ανατροπών, «πέταξε» στα 8,20μ. στο έκτο και τελευταίο άλμα του στη Ζυρίχη, κατακτώντας την κορυφή στο Diamond League.
Oπως στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, έτσι κι απόψε, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους περίμενε τον... επίλογο του αγώνα για να πιάσει το άλμα που ήθελε και από την τρίτη θέση να «αναρριχηθεί» στην πρώτη.
Ο Τεντόγλου μπήκε στον αγώνα με 7,95μ. (-0,5), για να το βελτιώσει στο δεύτερο στα 8,04μ. (-0,5). Στο τρίτο έπεσε από τα οκτώ μέτρα (7,96 μ.), αλλά δεν τον επηρέασε και συνέχισε να προηγείται.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έκανε την τέταρτη του προσπάθεια, ενώ με 8.00μ. στο πέμπτο άλμα υποχώρησε στην τρίτη θέση, πίσω από τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ (8,07μ.) και τον Αμερικανό Λόουσον (8,05μ.).
Ωστόσο, στο έκτο και τελευταίο άλμα ο κορυφαίος άλτης πέτυχε την ανατροπή και με 8,20μ. (-0,5) είχε ένα ιδανικό φινάλε στη σεζόν.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.