Ο θάνατος του Μίμη Δομάζου σε ηλικία 83 ετών σκόρπισε τη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο «Στρατηγός» τις τελευταίες τρεις ημέρες έδινε «μάχη» για τη ζωή του νοσηλευόμενος στη καρδιολογικη μονάδα του Ερυθρού Σταυρού μετά από ανακοπή, που υπέστη στο Χαλάνδρι και κατέληξε σήμερα (24/01) λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του θρυλικού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ήταν στις 10 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, ήταν στην κηδεία του φίλου του Νίκου Σαργκάνη, όπου παρέστη μαζί με την κόρη του Πόπη.
Ο Δομάζος ήταν εμφανώς συγκινημένος από την απώλεια του βετεράνου τερματοφύλακα και, παρότι έδειχνε να χαίρει άκρας υγείας, δεν είχε διάθεση να επικοινωνήσει με δημοσιογράφους και άλλους συναδέλφους του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.