Τα... ψέματα τελείωσαν στο φετινό Μουντιάλ, αφού από νωρίς το πρωί της Κυριακής (12/7) έχουν διαμορφωθεί τα δυο ζευγάρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στη μια πλευρά του ταμπλό, η φιναλίστ του 2022 Γαλλία θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία (14/7, 22:00), σε μια ακόμη «μάχη» Κιλιάν Μπαπέ με Λαμίν Γιαμάλ, ενώ από την άλλη θα έχουμε το ζευγάρωμα της Αγγλίας με την Αργεντινή (15/7, 22:00), 40 χρόνια μετά το μυθικό παιχνίδι του 1986 και το σόου του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ο «γορίλας του Ιωαννίδη» Παρασκευάς Μπόλαρης και το «πραξικόπημα της πιτζάμας»
- Ντόλι Πάρτον: Η αιτία θανάτου της βασίλισσας της κάντρι και το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο
- Συγκινεί η Καίτη Γαρμπή με το αντίο της στον Δημήτρη Κόκοτα: «Δυόμισι χρόνια περιμέναμε ένα θαύμα»
- Η ομιλία του Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ, το μασάζ με τα διυλιστήρια και οι ανησυχίες ενός κορυφαίου υπουργού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.