Μενού
Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα
Κόντρα μεταξύ του Μασούρα και παίκτη της Μπάτσκα Τόπολα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός, παρόλο που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα από την Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Οι «Ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς από την αρχή της άρχισαν να πιέζουν με σουτ εκτός περιοχής. Ο Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος την πίεση που άσκησε στη σερβική ομάδα, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 0-1, όταν ο Γιώργος Μασούρας έπιασε κεφαλιά από κοντά από τη σέντρα του Κώστα Φορτούνη.

Η Μπάτσκα Τόπολα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε και συνεχίσε να πιέζει τους Πειραιώτες, με την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο να καταγράφεται στο 27ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έβγαλε την μπάλα εκτός μετά από επικίνδυνη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ, ενώ το δεύτερο φαίνεται πως μπήκε με τις ίδιες προοπτικές. Μετά από κόρνερ στο 56', ο Ποντένσε, MVP της βραδιάς, έκανε μία όμορφη κίνηση και μ' ένα εξίσου όμορφο σουτ κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του με 0-2.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, συμβιβάστηκε με το σκορ και η Μπάτσκα Τόπολα το εκμεταλλεύτηκε γρήγορα, όταν στο 62ο λεπτό μείωσε με τον Ιφέτ Ντάκοβατς σε μία στιγμή αδράνειας των «Ερυθρολεύκων».

Το ματς είχε αργό τέμπο προς το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα από τη Σερβία δεν είχε πει την «τελευταία της κουβέντα». Στο 90, και παρόλο που υπήρχαν υποψίες για οφσάιντ, η Μπάτσκα Τόπολα σκόραρε και έφερε στα ίσια τον αγώνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA