Ο Ράφα Μπενίτεθ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «cadenaser» μιλώντας για μία πληθώρα θεμάτων μεταξύ των οποίων και τη θητεία του στον Παναθηναϊκο, για πρώτη φορά μετά την απόλυσή του.
Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως ήταν περίεργη η απόλυσή του, αφού έφερε την ομάδα στην τέταρτη θέση, όντας η καλύτερη ομάδα του δευτέρου γύρου κατά τον ίδιο, όπως του ζήτησαν, ενώ είχε καλή πορεία στο Κύπελλο και στο Europa League, όμως αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πάσχω από ανηδονία, δεν έχω απολαύσει τίποτα»
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.