Η κούπα του Champions League βρίσκει σήμερα κάτοχο, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης να μονομαχούν στο Γουέμπλεϊ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 22:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1, το Mega και σε live περιγραφή από το Gazzetta.gr.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί, έχοντας κατακτήσει 14 φορές τον τίτλο, με πιο πρόσφατο εκείνον του 2022 με αντίπαλο την Λίβερπουλ.
Για να φτάσει στον τελικό του Λονδίνου η Βασίλισσα της Ευρώπης, απέκλεισε στη φάση των νοκ αουτ τις Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την Μπάγερν Μονάχου.
Από την άλλη η Μπορούσια θα βρεθεί για 3η φορά σε τελικό Champions League, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο το 1997 με αντίπαλο τη Γιουβέντους.
Η γερμανική ομάδα απέκλεισε τις Αϊντχόφεν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, πριν φτάσει στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.