Μενού
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την πρόκριση στο Conference League | EUROKINISSI / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται σήμερα (11/4) σε μία από τις μεγαλύτερες μάχες της ευρωπαϊκής του ιστορίας, καθώς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League, αντιμετωπίζει στις 22:00 –εκτός έδρας– την Κλαμπ Μπριζ με το ματς να μεταδίδεται από το Cosmote Sport 2.

Live μετάδοση θα υπάρξει και από το gazzetta.gr, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε νίκη είτε ισοπαλία (σ.σ. τα έκτος έδρας γκολ δεν μετρούν υπέρ του), προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή του σε μία κατάμεστη Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» είδε τον Τόμας Μουργκ να μένει εκτός προπονήσεων, και συνεπώς αγώνα με την Μπριζ, λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Δείτε εδώ: Έγκυος 55χρονη ηθοποιός από τον 24χρονο σύζυγό της - Το μήνυμά τους

Παράλληλα, ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά και ο Τροστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ειδικότερα, η ομάδα του Βελγίου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα σε δύο βασικά τμήματά της, στη θέση του τερματοφύλακα και στην επίθεση, καθώς τόσο ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν, που σκοράρει κατά ριπάς φέτος, όσο και ο Σιμόν Μινιόλε, βασικός τερματοφύλακας, έμειναν εκτός αποστολής.

Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Δείτε επίσης:

Γιατί ανακοινώθηκε νωρίτερα και μόνος του ο Γιώργος Αυτιάς

Οι πιο προσβλητικές ταινίες - Ο βιασμός στο Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι και το «εξευτελιστικό» Forrest Gump

Αυτές οι λέξεις είναι ίδιες στα τουρκικά και στα ελληνικά - Ζευγάρι τις βρήκε όλες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA