Μενού
Ο Γιώργος Αυτιάς
Στιγμιότυπο από συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιώργο Αυτιά | EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
  • Α-
  • Α+

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς είναι και επίσημα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές 2024, με το κυβερνών κόμμα να κάνει τη σχετική ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης (11/4).

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, σε ό,τι αφορά στην υποψηφιότητά του είναι το γιατί ανακοινώθηκε νωρίτερα και μόνος του, με τις σχετικές απαντήσεις στο ερώτημα να δίνει η στήλη του «Μαξιμιλιανού» στο Reader.

Ειδικότερα, πριν από δύο ημέρες (9/4) ο «Μαξιμιλιανός» του Reader έγραφε πως ο Γιώργος Αυτιάς θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα, μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Δένδια, στην παρέλαση της Ομογένειας που γίνεται στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.

Γι' αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με τον «Μαξιμιλιανό», δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο κέντρο της Αθήνας την επόμενη Δευτέρα και γι' αυτόν τον λόγο ανακοινώθηκε σήμερα και ξεχωριστά σε σχέση με τους συνυποψηφίους του.

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

Στις ευρωεκλογές 2024 θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη του γνωστού δημοσιογράφου στο ευρωψηφοδέλτιό της.

Η ανακοίνωση: «Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA