Ο Μόντο Ντουπλάντις είναι ο ορισμός του υπεραθλητή, καθώς ο Σουηδός παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ έδειξε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε άλλα αθλήματα, όπως τα 100μ. στίβου.
Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ο Μόντο Ντουπλάντις συμμετείχε σε μία ιδιαίτερα κούρσα, καθώς έτρεξε 100 μέτρα στη Ζυρίχη με αντίπαλο τον Κάρστεν Βάρχολμ, που είναι γνωστό ότι τρέχει 400 μέτρα.
Μάλιστα, ο Σουηδός αθλητής του άλματος επί κοντώ κέρδισε τον αντίπαλό του κάνοντας τον εντυπωσιακό χρόνο των 10.37.
Ο Μόντο Ντουπλάντις έδειξε με αυτόν τον τρόπο την εξέλιξη τόσο του αθλητισμού όσο και του ιδίου σε άλλα αθλήματα, στα οποία με την κατάλληλη προπόνηση, θα μπορούσε να διεκδικήσει –κάποια στιγμή– μία καλή θέση.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.