Μενού
Olimpiako Chorio
Άποψη από το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ο προπονητής πυγμαχίας της Σαμόα Λιονέλ Ελίκα Φατουπαΐτο πέθανε την Παρασκευή (26/07) στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι, αφού φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 60 ετών.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του Φατουπαΐτο με ανακοίνωσή της το Σάββατο (27/07), όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

«Εμείς η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Λιονέλ Ελίκα Φατουπαΐτο, του εθνικού προπονητή πυγμαχίας της Σαμόα, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024».

«Η αφοσίωση και το πάθος του Λιονέλ για το άθλημα έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κοινότητα της πυγμαχίας. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την ομάδα της Σαμόα και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη βαθιά απώλεια», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...