Αγωνία, όπως φαίνεται, τέλος για την Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια, Εύα Χαντάβα, στο Νεπάλ, η οποία κατάφερε σήμερα (11/9) να φύγει από το Σουρκέτ, όπου είχε εγκλωβιστεί εν μέσω διαδηλώσεων, με προορισμό το Κατμαντού.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η αθλήτρια της Karnali Yashvis, ομάδα του Νεπάλ βάζει πλέον πλώρη για την επιστροφή της στην Ελλάδα καθώς αγωνιούσε για τις φονικές διαδηλώσεις των προηγουμένων ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις 25 άτομα.
«Είμαι εγκλωβισμένη, σοκαρισμένη και φοβισμένη. Περιμένουμε να ανοίξει το αεροδρόμιο», είχε πει χαρακτηριστικά σε προηγούμενη ανάρτησή της. Με την επαναλειτουργία του αεροδρομίου στο Σουρκέτ, η διεθνής βολεϊμπολίστρια μπόρεσε επιτέλους να ξεκινήσει τη διαδρομή για την πρωτεύουσα.

Να θυμίσουμε πως η Χαντάβα αγωνιζόταν φέτος στο πρωτάθλημα Everest Women’s Volleyball League για τη Karnali Yashvis.
- Τα κενά ασφαλείας που έθεσαν τον Τραμπ ξανά σε κίνδυνο - Έντονες επικρίσεις για την ομάδα του
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μαρίλια Μητρούση: «Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του - Εγώ τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο»
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.