Στη Λιθουανία, φιλοξενείται σήμερα Τρίτη 18/11, ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τη Νεπτούνας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του EuroCup σε μία αναμέτρηση που θα κάνει τζάμπολ στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4.
Η αποστολή του Άρη βρίσκεται ήδη στην Κλαπέιντα όου και θα προπονηθεί σήμερα το πρωί. Σε αυτή βρίσκεται κανονικά και ο Μπριν Φορμπς που προπονήθηκε χθες μετά από την απουσία του λόγω ενοχλήσεων από το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Παναγιώτης Λέφας, Bryce Jones, Bryn Forbes, Amine Noua, Jake Forrester, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Καζαμίας, Steven Enoch, Ronnie Harrell, Arnoldas Kulboka.
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.