Μενού
ofi-aris
ΟΦΗ - Άρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πέντε γκολ και δύο δοκάρια, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», κερδίζοντας με 3-2 τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τα γκολ των Νουά Ντίκο (10’) και Γκούντμουντουρ Θοράρινσον (38’), αλλά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αντίδραση ισοφαρίζοντας με τους Λορέν Μορόν (40’) και Φαμπιάνο (68’).

Εν τέλει, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χουάν Νέιρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας κι άφησε με το παράπονο αυτή του Απόστολου Τερζή που είδε τον Λουίς Πάλμα σε δύο περιπτώσεις να βρίσκει τα δοκάρια του Χρήστου Μανδά.  

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)   

Κίτρινες: Καρώ, Γκαγέγκος, Λάρσον, Πασαλίδης - Φερράρι, Φαμπιάνο, Νταρίντα  

Οι συνθέσεις:   

  • ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (83’ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ (76’ Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς (83’ Νέιρα), Τοράλ (61’ Μόσκερα), Ντικό (76’ Φελίπε).  
  • ΆΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Φερράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Εμβοντό (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (80’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+3’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα, Κάρλσον (80’ Ζαμόρα), Μορόν.  
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA