Μενού
dani-alves
Ντάνι Άλβες | (AP Photo/Natacha Pisarenko)
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022 . 

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η σύζυγός του, Χοάνα Σανθ, ζήτησε διαζύγιο και διαχώρισε τη θέση της. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Ντάνι Άλβες προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα τους και έτσι της έστειλε ένα γράμμα - ερωτική εξομολόγηση. 

dani-alves-gramma
Το γράμμα του Ντάνι Άλβες | @joanasanz

 

«Και τι δεν θα ‘δινα για ένα φιλί από το αδύνατο κορίτσι, ακόμη κι αν ήταν μόνο ένα. Οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο… Με σένα στο πλάι μου πάντα. Σε αγαπώ», γράφει ο Ντάνι Άλβες στο γράμμα του, στο τέλος του οποίου σχεδίασε έναν άντρα και μια γυναίκα να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου.

 

 

Η Χοάνα Σανθ ανέβασε το γράμμα του Άλβες, το οποίο δεν είναι το πρώτο που της στέλνει σε όλο αυτό το διάστημα - σε story στο προφίλ της στο Instagram. Άλλωστε, παρά την αίτηση διαζυγίου, η ίδια έχει κρατήσει επαφή μαζί του και έχει εξηγήσει ότι δεν σκοπεύει να τον εγκαταλείψει στη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.