Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε ποιους θεωρεί τους καλύτερους φίλους που έκανε από το ποδόσφαιρο, μέσω ανάρτησης στα social media.
Ο πρώην άσσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, ανέφερε τους Κώστα Κατσουράνη και Τραϊανό Δέλλα ενώ επισήμανε ότι και με ποδοσφαιριστές που δεν είχε τόση σχέση στο παρελθόν, «όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο βελτιώνεται η σχέση μας και εκτίμηση και αγάπη».
Αναλυτικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε στη σχετική ερώτηση μέσω instagram:
«Ο καλύτερος φίλος που έκανα μέσα στο ποδόσφαιρο; Αυτά συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με το πόσο χρόνο έχεις περάσει με κάποιον αν ήσουν στο δωμάτιο μαζί, αν έχεις περάσει αρκετά με κάποιους και το πώς ταιριάζετε φυσικά.
Πολύ γρήγορα θα απαντήσω και θα πω ότι μ' αυτούς που έχω παραπάνω σχέση είναι ο Κατσουράνης και Δέλλας. Αλλά και με αυτούς που δεν είχα τόση σχέση, όταν έπαιζα, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο βελτιώνεται η σχέση μας και εκτίμηση και αγάπη».
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.