Μενού
ntonaroyma
Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Νύχτα αγωνίας η χθεσινμή για τον διεθνή Ιταλό τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, και τη σύντροφό του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, καθώς αδίστακτοι ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι του και, αφού τους έγδυσαν, έφυγαν με κλοπιμαία αξίας 500.000 ευρώ.

Το περιστατικό, όπως ειπώθηκε, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης προς τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/07) και σύμφωνα με το γαλλικό μέσο ενημέρωσης «Actu17» έλαβε χώρα στο σπίτι τους στο 8ο γεωγραφικό διαμέρισμα του Παρισιού.

Σε κατάσταση σοκ το ζευγάρι

Σύμφωνα με τις ίιδιες πληροφορίες, τα θύματα είχαν δεθεί με tie wraps και κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι τους στις 03:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, που ήταν κοντά στο διαμέρισμά τους, και σε κατάσταση σοκ περιέγραψαν τι είχε συμβεί πριν από λίγη ώρα.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία και ανέλαβε το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ο 24χρονος διεθνμής τερματοφύλακας και η σύντροφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο ενημέρωσης, ο επιστάτης του κτιρίου των θυμάτων ήταν επίσης δεμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA