Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, έκανε πλάκα στον «ερυθρόλευκο» Γιώργος Κασναφέρη μετά το 7ο ευρωπαϊκό του τριφυλλιού στο μπάσκετ.
«Η εκδίκηση των πράσινων» γράφει σε φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ο Βασίλης Ξυπολυτάς, όπου φαίνεται ο πρώην διαιτητής και δημοτικός σύμβουλος Περιβάλλοντος - Πρασίνου και φίλος του Ολυμπιακού Γιώργος Κασναφέρης να έχει μπροστά του ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού.
Δείτε την ανάρτηση

- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.