Μενού
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στον υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιείται στη Γλασκώη της Σκωτίας, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με επίδοση 8,22 μ.

Το βράδυ του Σαββάτου (2/3), ο Μίλτος Τεντόγλου παρέλαβε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μετά την κατάκτηση του πρώτου στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2022.

Η απονομή των μεταλλίων ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, καθώς οι διοργανώτριες αρχές έψαχναν έναν από τους αθλητές, με τον Μίλτο Τεντόγλου να εμφανίζεται αρκετά χαμογελαστός στην τελετή. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Η στιγμή απονομής μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου | EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi

Ο 26χρονος Μίλτος Τεντόγλου και πλέον κάτοχος όλων των χρυσών μεταλλίων σε κάθε δυνατή διοργάνωση του στίβου, ανοικτού και κλειστού, έλαβε το θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Μίλτος Τεντόγλου: «Εάν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος»

Παγκόσμιος –πλέον– πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, σε κλειστό στάδιο, Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, προαναγγέλλοντας πως θα αφήσει το άθλημα, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η αλλαγή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ειδικότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην αφαίρεση της βαλβίδας, ως την αλλαγή που σχεδιάζεται, κάνοντας λόγο πως σε περίπτωση που εφαρμοστεί «θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

«Γίνεται το αγώνισμα πολύ εύκολο και θα μπορούν να το κάνουν όλοι. Εγώ τώρα έχω κάνει πολλά χρόνια προπόνησης για να δουλέψω την τεχνική και την ακρίβειά μου» είπε, παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA