Ο Αμερικανός γκαρντ Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει και του χρόνου στο Πριγκιπάτο του Μονακό, αφού όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, παρά το τεταμένο κλίμα ήρθε σε συμφωνία με τους Μονεγάσκους.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr, το τελευταίο διάστημα οι φήμες είχαν φουντώσει και πάλι αναφορικά με τη σχέση του Μάικ Τζέιμς με τη Μονακό, με μέσα από το εξωτερικό να κάνουν λόγο και πάλι για τεταμένο κλίμα, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά όπως αναφέρει το «Basket News».
Μάλιστα, είχε προκύψει κι άλλο ζήτημα στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των γαλλικών playoffs όπου οι Μονεγάσκοι έχασαν τον τίτλο από την Παρί. Το θέμα είχε λήξει και ο Αμερικανός γκαρντ θα συνέχιζε στο Πριγκιπάτο έως το 2027, όμως ξανά φούντωνσαν οι φήμες για αποχώρησή του από την ομάδα, με πολλούς συλλόγους να δείχνουν ενδιαφέρον.
Το θέμα εν τέλει θεωρείται λήξαν με τον παίκτη να παραμένει στη Μονακό. Την περασμένη σεζόν (2024-25), ο Τζέιμς είχε μέσο όρο 15,9 πόντους, 3,0 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 29 λεπτά, οδηγώντας τη Μονακό μέχρι στον τελικό της EuroLeague.
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.