Παραλίγο να γίνει ο μοιραίος παίκτης για την Πορτογαλία στο Euro 2024 ο Ρονάλντο αφού στο 105' εκτέλεσε πέναλτι και το απέκρουσε ο Όμπλακ.
Αμέσως μετά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέσπασε σε κλάματα και μας έδωσε εικόνες από το 2004!
Ταυτόχρονα και η μητέρα του Ρονάλντο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς είδε τον γιό της να ξεσπά σε κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι.
Όμως πήρε ρεβάνς καθώς στη διαδικασία των πέναλτι σκόραρε το πρώτο και ζήτησε συγνώμη από τους Πορτογάλους.
«Ακόμη και οι πιο δυνατοί άνθρωποι λυγίζουν. Ήμουν πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος, γιατί η ομάδα με χρειαζόταν. Συγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω, θα τα πούμε αργότερα», είπε μπροστά στις κάμερες φανερά συγκινημένος.
«Είναι το τελευταίο μου Euro, αλλά δεν φορτίστηκα συναισθηματικά από αυτό. Στενοχωρήθηκα για τους φιλάθλους μας. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ για αυτή τη φανέλα, είτε σκοράρω είτε όχι. Και θα συνεχίσω να το κάνω», πρόσθεσε ο Ρονάλντο.
- Βόμβα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Έρχεται καταγγελία για πασίγνωστο τραγουδιστή που αφορά σεξουαλική κακοποίηση»
- Αυτό είναι το πιο μονογαμικό ον στον πλανήτη με ποσοστό 99,4% - Σε ποια θέση βρίσκεται ο άνθρωπος
- Το μυστηριώδες μήνυμα του Ευάγγελου Μάλλιου πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες της «17Ν»
- Η εικόνα που πάγωσε τους πάντες στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του φερόμενου ως εκτελεστή του Τσάρλι Κερκ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.