Κάτι από Μυστικό Δείπνο, με drag queen και το θεό Διόνυσο ξαπλωμένο σε πιατέλα γεμάτη λουλούδια και φρούτα, είχε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Ο Γάλλος καλλιτέχνης Φιλίπ Κατρίν μ’ ένα ιδιαίτερο χιουμοριστικό και συνάμα ποιητικό τραγούδι, ενσάρκωσε τον Έλληνα θεό του κρασιού, των γιορτών και του θεάματος, θέλοντας έτσι να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον παραλογισμό της βίας μεταξύ των ανθρώπων με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον.
Οι Γάλλοι διοργανωτές στο ενημερωτικό σημείωμα που έστειλαν στους δημοσιογράφους τόνισαν πως η συγκεκριμένη «ερμηνεία του Έλληνα Θεού Διονύσου μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τον παραλογισμό της βίας μεταξύ των ανθρώπων».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.