Μενού
olympiakos
Ροντινέι και Ελ Κααμπί πανηγυρίζουν το γκολ του Ολυμπιακού | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης παίζουν σήμερα στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 και με live περιγραφή από το Gazzetta.gr.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την άφιξη του Μεντιλίμπαρ δείχνουν άλλο πρόσωπο και μάλιστα προκρίθηκαν στους «16» του Europa Conference League, επικρατώντας δύο φορές με 1-0 επί της Φερεντσβάρος.

Πλέον στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αντεπίθεση που θα προσπαθήσουν οι Πειραίωτες να κάνουν, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ με 8 βαθμούς διαφορά, αλλά και έναν αγώνα περισσότερο.

Οι Αρκάδες από την άλλη βρίσκονται με 30 βαθμούς στην 7η θέση και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ, καθώς βρίσκονται με ένα ματς λιγότερο 4 βαθμούς πίσω από την Λαμία.

Όλο το πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA