Μενού
Ολυμπιακός - Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Ναϊμέγκεν | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (16/09) την Γιαγκελόνια για την πρώτη αγωνιστική της league phase του Europa League με σέντρα στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Ο Ιμανόλ Αγκουαθίλ θα έχει αρκετές απουσίες για την πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στην πρεμιέρα της League Phase της διοργάνωσης.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Φορτούνη, τον τραυματία Γκουστάβο Σα, τον Ελ Καμπί ενώ στο ματς με τον ΟΦΗ τραυματίστηκε ο Τσικίνιο και χτύπησε και ο Λορέντσο Πιρόλα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη καθώς προέρχεται από αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (1-1 με Βόλο και 0-1 από ΟΦΗ) και μία επιτυχία σε βάρος της Γιαγκελόνια, θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία στο λιμάνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...