Χωρίς τον Μόντε Μόρις, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση, θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Αμερικανό να μην μπορεί να τεθεί στην διάθεσή του και να μένει εν τέλει εκτός 12άδας, όπως εκτός είναι ο τραυματίας Ταϊρίκ Τζόουνς και οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Όμηρος Νετζήπογλου και Μουστάφα Φαλ.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.