Ο Ολυμπιακός αρχικά και η Θύρα 7 στη συνέχεια προανήγγειλαν την έλευση του Σάσα Βεζένκοφ στην Ελλάδα και την παρουσίασή του στο ΣΕΦ το μεσημέρι της Πέμπτης!
Μεγάλη είναι η αποψινή νύχτα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό καθώς το όνειρο της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στο Λιμάνι, γίνεται πραγματικότητα.
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Βεζένκοφ με... Βασίλη Καρρά και την λεζάντα «Καληνύχτα, θα σας πούμε και καλημέρα» και ενημέρωσε πως σήμερα Πέμπτη (25/7) στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.
Λίγη ώρα αργότερα η επίσημη σελίδα της Θύρας 7 στα social media ανακοίνωσε πως στις 14:30 θα συγκεντρωθεί ο κόσμος της ομάδας στο ΣΕΦ για να «υποδεχτούμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης τον δικό μας ΣΑΣΑ»!
Υπενθυμίζεται πως οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν waive τον Σάσα Βεζένκοβ στις 22 Ιουλίου έτσι συμπληρώθηκαν οι 48 ώρες για την οριστική ελευθερία του από το NBA.
Εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος οποιαδήποτε ομάδα του NBA είχε το δικαίωμα να τον τραβήξει από τους waivers και να τον εντάξει στο ρόστερ της.
Κάτι τέτοιο δε συνέβη και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει.
Ο Σάσα Βεζένκοβ τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για κλειστό πενταετές συμβόλαιο, λαμβάνοντας 3.7 εκατομμύρια ετησίως και 18.5 εκατομμύρια συνολικά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.