Μενού
olympiakos batska.jpg
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του φετινού Europa League, όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Αντίθετα, την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν κανονικά, με τους φιλάθλους στις εξέδρες των γηπέδων τους. Οι πράσινοι υποδέχονται τη Μακάμπι Χάιφα και οι Θεσσαλονικείς την Ελσίνκι (Conference League).

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League. Το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τα μέτρα κατά της βίας μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα.

Για δύο μήνες, έως τις 12 Φεβρουαρίου όλοι οι αγώνες της Super League 1 θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων Β' της Super League 2 οι οποίες ανήκουν στις αντίστοιχες ΠΑΕ της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA