Μενού
xouankar
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε βγει στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα και ως εκ τούτου το μεγάλο ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση έγινε γνωστή περίπου δύο ώρες μετά τη διακοπή.

Με δεδομένο ότι ο διαιτητής του αγώνα, Φάμπιο Μαρέσκα, ισχυριζόταν πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του, σχετικά με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, το βάρος της απόφασης για την οριστική διακοπή του ντέρμπι έπεσε στην άρνηση του Παναθηναϊκού να ολοκληρωθεί το ματς.

Οι «πράσινοι» έμειναν στα αποδυτήρια, ενώ ο Χουάνκαρ διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να συνεχιστεί το ματς.

diakopi pao.jpg
EUROKINISSI

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το γκολ ισοφάρισης (1-1) του Μαντί Καμαρά στο 49' όταν στην αντίπαλη εστία έκανε προθέρμανση ο Χουάνκαρ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός βρέθηκε στο έδαφος και μετά από πεντάλεπτη διακοπή αποφασίστηκε οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με προτροπή του Μαρέσκα, μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί στο 28' με τον Βαγιαννίδη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA