Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε χωρίς προβλήματα και τα 5.90 μέτρα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Τόκιο.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένο άλμα στα 5.75 μ., στη συνέχεια επέλεξε να παραλείψει το ύψος των 5.85 μ. και πέρασε απευθείας στα 5.90 μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, εξασφαλίζοντας έτσι άνετη πρόκριση στον τελικό.
Η προσπάθειά του αποτελεί ισχυρή ένδειξη για καλή παρουσία στον μεγάλο αγώνα που ακολουθεί.
Tο άλμα του Εμμανουήλ Καραλή
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.