Το έκανε και αυτό ο Παναθηναϊκός. Ήταν, όντως, πιθανό να το διαπράξει και τα... κατάφερε. Δεν νίκησε μια ομάδα που προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες, μια ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας η οποία όπως αποδείχθηκε αγωνιζόταν σήμερα με... απολυμένο προπονητή.
Με τον Στέλιο Μαλεζά, του οποίου η λύση της συνεργασίας με την ΑΕΛ Novibet ανακοινώθηκε αμέσως μετά το 2-2 με τους Πράσινους.
Ο Μαλεζάς έκανε σήμερα ό,τι καλύτερο μπορούσε, με βασικό πλάνο του τις αντεπιθέσεις. Η γηπεδούχος προηγήθηκε χωρίς ευκαιρία, έχασε μια σπουδαία φάση με τον Χατζηστραβό στις αρχές του β΄μέρους και τελικά ισοφάρισε στο 99' με το δώρο του Μλαντένοβιτς.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.