Μενού
panathinaikos-mob-fanela
H limited μωβ φανέλα του Παναθηναϊκού | Favebook @paobcgr
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής τη γαλλική Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παράλληλα θα φορέσει για πρώτη φορά τη νέα, μωβ φανέλα.

Πρόκειται για την τρίτη φετινή εμφάνιση της ομάδας, η οποία κυκλοφορεί σε limited edition κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν με άλλου χρώματος εμφανίσεις. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έχει φορέσει κατά καιρούς είτε μαύρη είτε γαλάζια εμφάνιση.

Είναι μία τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες ομάδες καθώς σε συνεργασία με τις εταιρίες ένδυσης πέρα από τις σταθερές - μία ανοικτόχρωμη και μία σκουρόχρωμη - εμφανίσεις που σχεδιάζουν κάθε χρόνο, δημιουργούν και μία «επετειακή» σε τελείως διαφορετικό χρώμα.

Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ως τρίτη εμφάνιση τη μωβ και θα τη φορέσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Μάλιστα όπως διέρρεαν από την ομάδα δεν επελέγη το χρώμα λόγω της ημέρας της γυναίκας

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA