Μενού
pao
Πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με το κλίμα να είναι βαρύ μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, με την επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το «τριφύλλι» μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και τώρα ψάχνει την υπέρβαση, κόντρα στην ισχυρή γαλλική ομάδα για να συνεχίσει να ελπίζει στο... θαύμα για να κουνήσει σεντόνι στο Champions League.

Σημειώνεται πως αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί επί της Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει στα play offs του Champions League τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα (οι Πορτογάλοι στο πρώτο ματς επικράτησαν με 3-0).

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα προσπαθήσει σήμερα στις 21:00 να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση επί των Γάλλων, με το CosmoteSport1 να μεταδίδει ζωντανά τον αγώνα.

Μεγάλη ανησυχία στην αστυνομία - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις Γιοβάνοβιτς

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί από τη Δευτέρα, μετά και τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, τα μέτρα ασφαλείας στη Λεωφόρο θα είναι πολύ αυστηρά και στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός.

Για ακόμη μία φορά πάντως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε το ήθος του και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ σημείωσε πως:  «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας για τον Μιχάλη, τον οπαδό της ΑΕΚ που χάθηκε τόσο άδικα. Έπρεπε αυτές οι μέρες να είναι δύο μέρες χαράς για την Αθήνα με δύο αγώνες τέτοιου επιπέδου, αλλά τελικά σημαδεύτηκαν απ' αυτό το γεγονός. Είναι δύσκολες ώρες για όλους».

Τα highlights των δύο προηγούμενων ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο

Ντίνπρο - Παναθηναϊκός 1-3

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο 2-2

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA