Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα, που εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Βαλένθια ως αθλητικός διευθυντής είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που έχει μείνει κενή, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Παπαδημητρίου.
Ο 44χρονος Ισπανός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «πρασίνους» και απομένει μόνο να λύσει την συνεργασία του με την Βαλένθια προκειμένου να υπογράψει στο «τριφύλλι» και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως τεχνικός διευθυντής.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- 14 χρόνια από την επίθεση στη Μυρτώ – Η μητέρα της συγκλονίζει: «Θα σπρώχνω το καρότσι με όλη μου τη δύναμη»
- Τα δύο ελληνικά νησιά όπου μπορείς να γλιτώσεις από τον καύσωνα
- Οδύσσεια: Τι έκανε σωστό και τι λάθος ο Νόλαν στην ιστορία του Άργου, πιστού σκύλου του Οδυσσέα
- Σταύρος Γεωργίου: Βίντεο - ντοκουμέντο έξω από το γραφείο του - Ο άνθρωπος «σκιά» σε απόσταση ενός μέτρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.