Ο Γιώργος Κούβαρης γράφει για τον μεγάλο ντόρο που έχει προκαλέσει ο Παναθηναϊκός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με αφορμή την υπόθεση Βαλαντσιούνας, εξηγώντας ότι οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να επισκιάσουν τα πάντα στο NBA και να αποτελούν το κεντρικό θέμα συζήτησης!
Από τη πρώτη στιγμή που «έσκασε» η είδηση για την επικείμενη απόκτηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας από τον Παναθηναϊκό, είχα γράψει ένα ρεπορτάζ όπου παρέθεσα όλα τα δεδομένα και εξηγούσα τις δυσκολίες που θα μπορούσαν να προκύψουν από πλευράς των Νάγκετς προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία κίνηση από πλευράς των «πρασίνων».
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.