Μενού
Πανό για τη Μαρία Καρυστιανού
Ο Παναιτωλικός ανάρτησε πανό για τη Μαρία Καρυστιανού | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων του Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», έχει συγκινήσει με τον αγώνα της για δικαίωση της κόρης της και των υπόλοιπων 56 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα κοινωνικά τους αντανακλαστικά, ανήρτησαν πανό με τη Μαρία Καρυστιανού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο για τα play outs της Super League.

Σ' αυτό αναφέρεται το εξής μήνυμα: «Μαρία, όρμα τους. Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη».

Πανό για τη Μαρία Καρυστιανού
Πανό για τη Μαρία Καρυστιανού | Eurokinissi

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Καρυστιανού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, αφήνοντας αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και για στελέχη του σιδηρδρόμου.

Όπως αναφέρει το Mega, στη συγκλονιστική της ομιλία, η Μαρία Καρυστιανού «λύγισε» τους ευρωβουλευτές που ήταν παρόντες αλλά και η ίδια δεν άντεξε όταν προβλήθηκε βίντεο για τα Τέμπη με τα ονόματα που σκοτώθηκαν στην τραγωδία.

«Σωστά αναρωτιέστε μαζί μ' όλο τον ελληνικό λαό πώς είναι δυνατόν ο ανθρώπινος παράγοντας να αποτελεί τη μοναδική δικλείδα ασφαλείας εν έτει 2023. Αυτό φυσικό ήταν κάτι άγνωστο για εμάς και σίγουρα θα αποτρέπαμε τα παιδιά μας από την επιλογή του τρένου εάν γνωρίζαμε τη φρικτή πραγματικότητα» είπε η κα Καρυστιανού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA