Πανσερραϊκός και Άρης έμειναν στο «μηδέν» σ’ ένα παιχνίδι όπου μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και είχαν καλύτερους παίκτες… τους τερματοφύλακές τους.
Για ένα ακόμη παιχνίδι οι «κίτρινοι» είδαν το σοβαρό επιθετικό τους πρόβλημα και παραμένουν δίχως νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες καθώς η τελευταία τους ήταν στις 31 Ιανουαρίου.
Είχαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, χάθηκαν όμως στο δεύτερο και ειδικά μετά την αποβολή του Τεχέρο. Ο Πανσερραϊκός είχε σπουδαίες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Γιώργος Αθανασιάδης σταμάτησε όλους τους επιθετικούς του.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.