Στο τελευταίο ματς του εμβληματικού αρχηγού του, που δεν είναι άλλος από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, στην 6η αγωνιστική για τα play off της Super League.
Με το τρίποντο κόντρα στους κιτρινόμαυρους, η ομάδα του Λουτσέσκου κατέλαβε την 3η θέση και έστειλε την ΑΕΚ στο Conference League.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειχνε να υπερέχει στο χορτάρι της Τούμπας και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Πιερό απομάκρυνε και ο Μιχαηλίδης με υπέροχο βολ-πλανέ στην κίνηση άφησε άγαλμα τον Μπρινιόλι έγραψε το 1-0.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ γνώρισε 6 ήττες στα play off της φετινής Super League σε ισάριθμα ματς.
Οι συνθέσεις:
- ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Καμαρά, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (89’ Σβαμπ), Τάισον (46’ Πέλκας, 87’ Βιεϊρίνια), Τόμας (72’ Τσάλοφ).
- ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζησαφί, Πινέδα (78’ Φερνάντες), Περέιρα (78’ Γκατσίνοβιτς), Μάνταλο, Μαρσιάλ, Λαμέλα (71’ Ελίασον), Πιερό (71’ Κοϊτά).
Η τελική βαθμολογία των play off
- Ολυμπιακός 75
- Παναθηναϊκός 59
- ΠΑΟΚ 58
- ΑΕΚ 53
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.