Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ απόψε (25/04) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με σέντρα στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 1.
Οι δύο φιναλίστ προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου με τους δύο προπονητές να έχουν να διαχειριστούν προβλήματα απουσιών.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάνει τον Γιώργο Γιακουμάκη για όλη τη σεζόν καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, ενώ διάστρεμμα έχει υποστεί ο Ντέγιαν Λόβρεν με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.
Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Κόντης είδε τους Φούντα και Ισέκα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιάννη Χριστόπουλου και Μπόρχα Γκονθάλεθ.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.