Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ απόψε (25/04) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με σέντρα στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 1.
Οι δύο φιναλίστ προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου με τους δύο προπονητές να έχουν να διαχειριστούν προβλήματα απουσιών.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάνει τον Γιώργο Γιακουμάκη για όλη τη σεζόν καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, ενώ διάστρεμμα έχει υποστεί ο Ντέγιαν Λόβρεν με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.
Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Κόντης είδε τους Φούντα και Ισέκα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιάννη Χριστόπουλου και Μπόρχα Γκονθάλεθ.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.