Μενού
paok tofas.jpg
Στιγμιότυπο από την πρώτη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Τόφας Μπούρσα. | ΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ/MEGA PRESS
  • Α-
  • Α+

Τη νίκη κόντρα στην Τόφας Μπούρσα στο κλειστό της Πυλαίας αναζητά απόψε ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στους 16 του Basketball Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά είναι στο 1-1, καθώς ο δικέφαλος του βορρά επικράτησε 88-87 στην Προύσα, ενώ η ομάδα από την Τουρκία είχε νικήσει με 63-95 στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιάνος, δήλωσε ενόψει του κρίσιμου αγώνα: «Η πίεση της νίκης υπάρχει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα αυτό που θα δημιουργήσει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο».

«Μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να πάρουμε όλη την ενέργεια του κόσμου και να τη μετατρέψουμε σε κάτι θετικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η εμφάνιση που κάναμε στην Προύσα, γιατί ήταν μία κατάθεση ψυχής. Πρέπει φανούμε το ίδιο στην κατάθεση ψυχής και να βάλουμε την καρδιά μας μέσα στο παρκέ», υπογράμμισε ο Φώτης Τακιάνος.

ΠΑΟΚ - Τόφας Μπούρσα: Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Sports 4 και LIVE από το Gazzetta.gr.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA