Το Μαρούσι επικράτησε της Καρδίτσας με 78-77 στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, με έντονο ύφος έκανε ένα ξέσπασμα, μιλώντας μάλιστα και στον πρώτο ενικό, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει σε ποιον απευθύνεται.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
.
- Δολοφονία Ναβάλνι: Με δηλητηριώδη βάτραχο τον σκότωσε πράκτορας του Πούτιν, επιβεβαιώνει η Γαλλία
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Μπορείς να βρεις ποια ταινία ήταν έγχρωμη και ποια χρωματίστηκε;
- Τραγωδία στη Λούτσα: «Ο γιος μου δεν ήξερε να οδηγεί», λέει η μητέρα του 15χρονου φερόμενου οδηγού
- Ναταλία Γερμανού για Good Job Nicky: «Για εμένα, φωνητικά εχθές δεν ήταν καλός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.