Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι αποδεικνύεται ότι πάνε καλά για την ελληνική αποστολή, καθώς οι αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας κέρδισαν ακόμα δύο μετάλλια και μάλιστα το πρώτο χρυσό.
Συγκεκριμένα, με μια τρομερή βολή στα 11.93μ. ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στέφθηκε για δεύτερη φορά Παραολυμπιονίκης στη σφαιροβολία στην κατηγορία F32, κάνοντας ρεκόρ Ευρώπης και φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.
Μάλιστα η Ελλάδα έχει δεύτερη παρουσία στο βάθρο στη σφαιροβολία της κατηγορίας F32, με τον Λάζαρο Στεφανίδη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο με καλύτερη βολή στα 9.84μ.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.