Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague, o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός τόσο στην εξάδα όσο και στο κυνήγι του πλεονεκτήματος ενόψει play off.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Nova Sports Prime και live περιγραφή στο Gazzetta.gr.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μιχάλη Λούντζη.
Από τη μεριά των γηπεδούχων, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός επέστρεψε στο Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης μετά από ταξίδι στις ΗΠΑ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τον χρόνο που θα του δώσει.
Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.