Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε (14/01) στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague με τζάμπολ στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports Prime.
Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, επιστρέφουν οι Φρανκ Νιλικίνα και Σακίλ ΜακΚίσικ ενώ εκτός θα είναι ο Μόντε Μόρις. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων.
Από την ομάδα του Πενιαρόγια, θα απουσιάσει ο ο Σέικ Μίλτον, που έσπασε το αριστερό του χέρι. Εκτός μάχης επίσης οι Τζαμπάρι Πάρκερ, Στέρλινγκ Μπράουν, Κάρλικ Τζόουνς και ο Μάριο Νάκιτς.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.