Με στόχο να τελειώσει τη σειρά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (14/04) στο Περιστέρι την τοπική ομάδα για το Game 2 της προημιτελικής φάσης των play-offs της Stoiximan GBL σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 20:15, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ με 88-68 και έκαναν το 1-0 με την ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη να ψάχνει την ισοφάριση ώστε να στείλει τη σειρά ξανά στην έδρα του «τριφυλλιού».
Ο νικητής του ζευγαριού θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας - Καρδίτσα.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Τον Ισίδωρο Ντογιάκο φέρεται να είχε ως στόχο ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδα στην Αθήνα - Την εντολή έδωσε ισοβίτης
- Γιατί βρίζουμε όταν οδηγούμε; Το road rage και το τιμόνι ως «σάκος του μποξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.