Θρήνος στον αθλητισμό της Πάτρας καθώς ο, ίσως πιο αναγνωρίσιμος, φίλαθλος της πόλης, ο Βασίλης Δοξαράς, έφυγε από τη ζωή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, την Παρασκευή είχε μπει στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων για επέμβαση καρδιάς αλλά δεν άντεξε. Πριν λίγο καιρό, είχε ζητήσει οικονομική βοήθεια από φίλους και γνωστούς για τα έξοδα της επέμβασης, αλλά ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν.
Ο Βασίλης Δοξαράς βρισκόταν στο πλευρό των ομάδων της πόλης, σε όλα τα αθλήματα και ιδιαίτερα του Απόλλωνα Πάτρας, της Παναχαϊκής και του ΝΟΠ. Οι φίλαθλοι στο κλειστό της Περιβόλας θα τον θυμούνται να είναι ντυμένος με στολή παπά ή Αρχαίου Έλληνα.

- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.