Μενού
Δημήτρης Παπυράκης
Ο «Μητσάρας» του ΟΦΗ | ΠΑΕ ΟΦΗ
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο Δημήτρης Παπυράκης, ο οποίος ανά τα χρόνια υπήρξε φροντιστής στις ομάδες του ΟΦΗ και είχε καθιερωθεί στη συνείδηση τόσο της ομάδας όσο και των οπαδών της ως ο «Μητσάρας των αποδυτηρίων».

«Έζησε όλες τις ιστορικές στιγμές του ΟΦΗ και την 15ετή πορεία του Ευγένιου Γκέραρντ στην τεχνική ηγεσία» έγραψε, μεταξύ άλλω, η ΠΑΕ ΟΦΗ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της για τον Δημήτρη Παπυράκη.

«Δημήτρη Παπυράκη, αγαπημένε “Μητσάρα” των αποδυτηρίων μας, θα λείψεις πολύ απ’ την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας!» καταλήγει η σχετική δήλωση.

Δημήτρης Παπυράκης: Το αντίο του ΟΦΗ

«Η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί… Ο Δημήτρης Παπυράκης, ο “Μητσάρας” των αποδυτηρίων του ΟΦΗ δεν είναι πια κοντά μας.

Για περισσότερα από 35 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από τη θέση του φροντιστή, αποτελώντας ουσιαστικά τον φύλακα – άγγελο των αποδυτηρίων. Έζησε όλες τις ιστορικές στιγμές του ΟΦΗ και την 15ετή πορεία του Ευγένιου Γκέραρντ στην τεχνική ηγεσία. Η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους!

Δημήτρη Παπυράκη, αγαπημένε “Μητσάρα” των αποδυτηρίων μας, θα λείψεις πολύ απ’ την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA