Ούτε ο παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός τα κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από δύο δικά τους παιδιά. Ο μεν Παναθηναϊκός από τη Φενέρ του Γιασικεβίτσιους, ο δε Ολυμπιακός από τη Μονακό του Σπανούλη.
Και κάπως έτσι οι δύο «Αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Ελληνικό τελικό θέλαμε... Μικρός ελληνικός τελικός μας προέκυψε.
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, στην έκτη κοινή παρουσία τους σε Final Four, θα τεθούν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Στην έκτη κοινή παρουσία τους σε Final Four, οι «αιώνιοι» θα παίξουν σε μικρό τελικό για πρώτη φορά. Είχαν προηγηθεί τρεις αναμετρήσεις στα ημιτελικά.
Την προσεχή Κυριακή 25/5 στις 17:00 οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στον μικρό τελικό.
- Η Νίκαια ξενυχτά για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Συγκινητικές εικόνες από την αγρυπνία και το «αντίο» του κόσμου
- Αντί για τρένο, βγήκε καρβέλι: Το μυστικό που κρύβει ένας φούρνος σε ένα χωριό του Πηλίου
- Άγρια συμπλοκή στην Ανάβυσσο: Στο «κάδρο» των πυροβολισμών έξω από beach bar ο Αλκέτ Ριζάι
- Τα 10 καλύτερα κρυμμένα «μυστικά» του πλανήτη: Το ελληνικό νησί που σάρωσε την παγκόσμια λίστα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.